Van Thiel Belastingadviseurs is in 2009 opgericht vanuit een verlangen naar een meer directe en toegankelijke dienstverlening. Een gedurfde zet die goed uitpakte: steeds meer ondernemers en accountants weten de weg naar Van Thiel Belastingadviseurs te vinden en onze toegankelijke expertise op waarde te schatten.

Samen met u

In alle gevallen zit u als persoon, als mens, bij ons aan tafel. Of u nu optreedt als accountant of administrateur, directeur-grootaandeelhouder bent van een kleine of juist een grote BV, of u bent zelfstandig ondernemer. Wij werken daarom zo transparant mogelijk en betrekken u bij elke stap. Zo maken we onze oplossingen voor u inzichtelijk.

Toegankelijke tarieven

De wijze waarop wij investeren in een goede en langdurige relatie met onze klanten kost misschien wat meer tijd, maar dat hebben we er graag voor over. U hoeft daarbij niet te vrezen voor een sterk oplopende meter. Ook in de tarieven is Van Thiel Belastingadviseurs toegankelijk. Dat hoort evengoed bij transparante en integere dienstverlening.

Heldere afspraken

Bij Van Thiel Belastingadviseurs opereren we voor alles discreet, flexibel en betrouwbaar. Dat doen wij door altijd vooraf heldere afspraken met u te maken. Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Voor u moet het altijd duidelijk zijn welke stappen genomen worden – dat werkt wel zo prettig samen.

Nieuwsgierig geworden hoe u kunt profiteren van onze no-nonsense aanpak? Neem dan vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.