Als ondernemer komt u regelmatig voor belangrijke keuzes te staan. Elke beslissing die u neemt, heeft gevolgen voor de toekomst van het bedrijf, en daarmee dikwijls ook voor u persoonlijk. Zeker bij fiscale kwesties is het daarom goed een specialist in te schakelen, zodat u zeker weet dat u de juiste weg in slaat. U kunt dan volledig vertrouwen op de expertise van Van Thiel Belastingadviseurs.

Van Thiel Belastingadviseurs staat ondernemers bij in elke fase van het ondernemerschap. Wij stellen daarbij de menselijke maat voorop, juist omdat ondernemer en bedrijf veelal nauw verweven zijn. Bij ons bent u nooit de zoveelste ordner in de kast.

Moet u een beslissing nemen, waarvan u de fiscale consequenties niet geheel overziet? Wij helpen u graag om uw fiscale koers te bepalen.
Fiscale vraagstukken waar wij u bij kunnen helpen zijn bijvoorbeeld:

  • Een eenmanszaak blijven of uw onderneming omzetten in een BV?
  • Uw onderneming uitbreiden, overdragen of juist beëindigen?
  • Een fiscale en juridische scan van uw onderneming?
  • Herstructurering van uw onderneming?
Herstructurering van uw onderneming

Bij een herstructurering van uw onderneming krijgt u bijvoorbeeld niet alleen te maken met waarderings- en financieringsvraagstukken, maar vaak ook met heffing van uiteenlopende belastingsoorten. Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting, etc. Onze adviseurs hebben de nodige kennis van vrijwel alle belastingsoorten. Waar nodig werken we nauw samen met onze accountants, bedrijfsjuristen en andere specialisten. Zodoende bent u altijd verzekerd van een compleet en up-to-date advies.

Internationaal ondernemen?

Voor een bedrijf dat over de grens actief is, is met de juiste fiscale insteek veel winst te boeken. Van Thiel Belastingadviseurs beschikt over een stevig internationaal netwerk en de kennis om u daarbij te helpen.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de expertise van Van Thiel Belastingadviseurs? Neem dan contact met ons op.